Sveikos daržovės – sveikam organizmui
Saldžias bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Porą supjaustykite griežinėliais. Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite porus ir smulkiai pjaustytą česnaką. Kepkite 2-3 min., tuomet suberkite visus prieskonius – lauro lapus, kuminą, imbierą, čiobrelius, raudonosios paprikos miltelius, druską ir pipirus. Kepkite dar 1-2 min. Sudėkite saldžias bulves, moliūgus ir viską kartu pakepkite 5-7 min. Įpilkite apie 500 ml vandens. Uždenkite ir virkite, kol jie suminkštės. Tuomet sudėkite avinžirnius, špinatus, supilkite kokosų pieną ir viską patroškinkite dar 3-4 min.
Pagal skonį užpilkite sezamų aliejaus, ir laimo sulčių.