Mūsų gamybos specialistai kuria receptus, kurie geriausiai atskleistų daržovių gerąsias savybes. Keičiantis visuomenės lūkesčiams, kuomet žmonės renkasi kuo natūralesni maistą, mes einame žingsniu priekyje.
Cukrų sacharozės pavidalu dedame tik į tradiciškai naudojamus receptus (pvz. garuose ruoštos morkos ir žirniai), kad sumažėtų natūralus daržovių kartumas ar kad būtų sumažintas kai kurių ingredientų rūgštingumas.
Kai kuriuose "Bonduelle" gaminiuose, pavyzdžiui, įvairiuose kukurūzuose, pridėtinio cukraus nereikia, nes jie patys saldžiai traškūs. Etiketėje nurodytas cukraus kiekis yra esantis daržovėse, o ne pridėtinėse sudėtinėse dalyse.
Taip pat...
Nuo 2014 metų mūsų produktų receptai yra:
„Bonduelle“ yra vienas iš pirmųjų gamintojų, kurio produktai įtraukti į „Nutri-Score“ ženklinimą Prancūzijoje ir kitose šalyse.