1. >Nuo 1853
  2. >Mažiau priedų receptuose

Mūsų gamybos specialistai kuria receptus, kurie geriausiai atskleistų daržovių gerąsias savybes. Keičiantis visuomenės lūkesčiams, kuomet žmonės renkasi kuo natūralesni maistą, mes einame žingsniu priekyje.

Mažiau druskos

Mes esame pasiruošę pokyčiams, juos vykdome. Štai kodėl per pastaruosius 10 metų mūsų receptuose nuolat mažėja druskos kiekis.

Nuo 2007 iki 2012 metų druskos kiekis konservuotose produktuose sumažėjo apie 5%, o šaldytuose - apie 15-20%.

Pridėtinis cukrus? Tik keliais atvejais

Cukrų sacharozės pavidalu dedame tik į tradiciškai naudojamus receptus (pvz. garuose ruoštos morkos ir žirniai), kad sumažėtų natūralus daržovių kartumas ar kad būtų sumažintas kai kurių ingredientų rūgštingumas.

Kai kuriuose "Bonduelle" gaminiuose, pavyzdžiui, įvairiuose kukurūzuose, pridėtinio cukraus nereikia, nes jie patys saldžiai traškūs. Etiketėje nurodytas cukraus kiekis yra esantis daržovėse, o ne pridėtinėse sudėtinėse dalyse.

Taip pat...

Nuo 2014 metų mūsų produktų receptai yra:

  • Be palmių aliejaus
  • Be sočiųjų riebalų
  • Be gliukozės ar fruktozės sirupo
  • Be dažiklių, konservantų ar dirbtinių skaniklių

 

„Bonduelle“ yra vienas iš pirmųjų gamintojų, kurio produktai įtraukti į „Nutri-Score“ ženklinimą Prancūzijoje ir kitose šalyse.

 

Tai ženklinimas, paremtas spalvų ir raidžių sistema.

Žaliai pažymėta A raidė reiškia sveikatai palankesnius gaminius, o raudonai pažymėta E raidė, žymi ne tokius sveikatai palankius gaminius.

98% „Bonduelle“ gaminių atitinka A ir B kategorijas.