Informacija telefonu: +370 61170170

Konservuotos daržovės

Konservuotos daržovės

Konservuotos daržovės

Vitaminai yra gyvybiškai svarbūs, bet šviesa ir deguonis gali sunaikinti juos palaipsniui, ilgo kelio metu, nuo laukų iki virtuvės stalo. Per 24 valandas po derliaus nuėmimo vitaminų nuostoliai siekia net 20-40%. Namų virtuvėje pjaustymo, virimo, ar kitokio apdorojimo metu, dar iki 40% prarasta.  Bonduelle perdirbimą vykdo tą pačią diena, per 6-8 valandas po derliaus nuėmimo. Švelnaus sterilizavimo metu daržovės ne verdamos, bet tik trumpai pakaitinamos. Konservantų pridėjimas yra visiškai nereikalingas šiame procese.  

Esame pripažinti šios srities specialistai ir mūsų produktai garantuoja vartotojams:

  • natūralų skonį
  • aukštą energinę vertę
  • kokybę.