Sriuba kiekvienam

Pasimėgaukite itin gardžia „Bonduelle“ sriuba, paruošta pagal jūsų skonį! Nesvarbu, ar trinta, ar tradiciškai virta – šis daržovių mišinys padarys abu variantus skanius ir sveikus.
grynasis kiekis: 400 g
sudedamosios medžiagos

Moliūgai (50%), morkos (40%), svogūnai (10%)

Sudėtyje gali būti Salierų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 120 kJ
Energija (kcal) 29 kcal
Riebalai (g) 0,2 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 4,8 g
Iš kurių cukraus (g) 3,1 g
Skaidulų (g) 2,2 g
paruošimo būdas

0,5 l daržovių sultinio, pakuotė Bonduelle daržovių, 1 stiklinė grietinėlės 30% rieb., druska, pipirai. Paruošimas: 1. Užverdame sultinį. 2. Į verdantį sultinį įdedame daržoves iš pakelio ir verdame 3 minutes. 3. Supilame grietinėlę. 4. Sutriname ir pagardiname prieskoniais pagal skonį. Sriubą galima paskaninti skrebučiais.
laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!

  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...

  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išba...