Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Susmulkinkite avinžirnius trintuvu.
  2. Svogūnus ir česnakus supjaustykite kuo smulkiau, sumaišykite su avinžirnių pasta, sudėkite morkas, citrinų sultis, sojų padažą, džiūvėsėlius, muskato riešutą ir kruopščiai išmaišykite.
  3. Suformuokite nedidelius kotletukus ir išvoliokite džiūvėsėliuose, apkepinkite su augaliniu aliejumi  5-7 min. iš kiekvienos pusės.
  4. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite į tyrelę, suberkite aguonas ir išmaišykite.
  5. Kotletus patiekite su tyrele.
Rekomendacijos

Norint, kad tyrelė būtų skanesnė bei pikantiškesnė, paprastą pieną galima pakeisti migdolų pienu.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml 1 skardinė
Tarkuotos apkeptos morkos 1/3 stiklinės
Bulvės 4 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Citrina 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Džiūvėsėliai 2 šaukštai
Aguonos 2 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštas
Muskato riešutas 1/2 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS