Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 130 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Neatitirpinant, panardinkite žiedinio kopūsto žiedynus į puodą su vandeniu. Kai užvirs vanduo, sumažinkite liepsną, uždenkite dangčiu ir pavirkite dar 15 min.
  2. Nulupkite česnakus ir pakepkitе įkaitintoje iki 180 °С orkaitėje 10 min.
  3. Išpilkite iš puodo vandenį, suberkite bazilikus, česnakus, druską, čili pipirus ir juoduosius pipirus pagal skonį. Susmulkinkite viską trintuvu. Tyrelė paruošta.
  4. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir pašildykite jame 2 min. maltą imbierą, sudėliokite į keptuvę supjaustytus pusiau briuselio kopūstus ir 7 min. pakepkite.
  5. Abiejų rūšių kopūstus patiekite kartu.
Rekomendacijos

Norėdami patikrinti, ar imbieras yra šviežiai maltas, šiek tiek patrinkite nedidelį šio prieskonio kiekį tarp pirštų. Imbiero aromatas turi gerokai sustiprėti.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 2 pakuotės
Briuselio kopūstai 400 g
Maltas imbieras 1 arbat. šaukšt.
Raudonieji bazilikai 1 šakelė
Česnakai 6 skiltelės
Malti čili pipirai 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS