1. >Receptai
  2. >Makaronai su žirneliais

Makaronai su žirneliais

Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

1 saujos vyšninių pomidorų

250g rikotos sūrio

2 v.š. pesto padažo

1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio

Alyvuogių aliejaus

Pasirinktų makaronų

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

1 saujos vyšninių pomidorų

250g rikotos sūrio

2 v.š. pesto padažo

1 v.š. Gruyere tarkuoto sūrio

Alyvuogių aliejaus

Pasirinktų makaronų

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje.
  2. Žingsnis 2
    Vyšninius pomidorus supjaustykite per pusę.
  3. Žingsnis 3
    Paruoškite žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
  4. Žingsnis 4
    Rikotos sūrį sumaišykite su pesto padažu ir pagardinkite prieskoniais.
  5. Žingsnis 5
    Išvirus makaronams, juos sumaišykite su daržovėmis ir padažu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiški daržovių blyneliai

    Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.

  • Šalta žirnelių sriuba su avokadu

    Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...

  • Žaliasis gaspačo

    Ar sriubos yra jūsų silpnybė? Tuomet turite išbandyti žaliojo gaspačo receptą! Ši šalta sriuba atvės...