Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Pašildykite troškintuve 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, supilkite "Bulgur" kruopas ir lėtai maišydami truputį jas pakepkite. Įpilkite tiek vandens, kad uždengtų kruopas, pabarstykite druska, pipirais, permaišykite, uždenkite dangčiu ir ant lėtos ugnies troškinkite 25 min.
  2. Įpylę 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, pakepkite smulkiai kapotą česnaką.
  3. Pusiau ir išilgai supjaustykit šparagus. Į keptuvę su česnaku sudėkit šparagus bei žaliuosius žirnelius ir pakepkite 5-7 min.
  4. Pabaigoje įdėkite į 4 dalis supjaustytą pomidorą.
  5. Išmaišykite "Bulgur" kruopas ir daržoves, ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytą petražolę.
Ingredientai
Bulgur 600 g
Žalios ankštinės pupelės, 400g 3/4 pakuotės
Žalieji žirneliai, 400g 1/2 pakuotės
Vyšniniai pomidorai 10 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Alyvuogių aliejus 6 šaukštai
Petražolės 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS