Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 6 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Nuskuskite bulves, supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite. Išvirtas bulves sutrinkite į tyrelę, sudėkite druską ir pipirus.
  2. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite kartu su grybais.
  3. Nedidelių porcijų kepimo formeles ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite bulves, ant viršaus sudėkite pjaustytus grybus, užpilkite lečo ir pašaukite  7-10 min.  į įkaitintą iki 180 °С orkaitę.
  4. Paruoštą patiekalą apibarstykite kapotomis petražolėmis.
Rekomendacijos

Kepamų grybų neuždenkite dangčiu, nes grybai išskiria daug sulčių ir būtina jas išgarinti. Rekomenduojama kepti grybus nustačius didelę liepsną, nes esant nedidelei liepsnai jie tiesiog troškinsis savose sultyse. 

Ingredientai
Bulvės 1 kg
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1
Svogūnas 1 vnt.
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Pievagrybių lečo DELICATE, 500ml 1/2
Petražolės 5 šakelės
Druska pagal skonį
Balti malti pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS