Informacija telefonu: +370 61170170

Grikių dribsniai su grybais, briuselio kopūstais ir moliūgais


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Grikių dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu, pasūdykite, užvirkite, nuimkite nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite 5-10 min.
  2. Tuomet paruoškite daržoves: supjaustykite kubeliais svogūną, česnaką griežinėliais, pakepkite kartu su grybais pašildytame aliejuje.
  3. Moliūgą ir pipirus taip pat supjaustykite kubeliais ir apkepkite kartu su grybais ir svogūnu.
  4. Pridėkite neatšidytus briuselio kopūstus, troškinkite kartu su daržovėmis, Paskutiniu momentu įdėkit kapotą baziliką.
  5. Grikių dribsnius sudėliokite į lėkštes nedidelių piramidžių forma, bokštelius padarykite su giliu dubenėliu, sudėkite daržoves ir papuoškite baziliko lapeliais.
Rekomendacijos

Briuselio kopūstus galima pakeisti brokoliais.

Ingredientai
Grikių dribsniai 400 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1/2
Moliūgas 200 g
Briuselio kopūstai 200 g
Svogūnas 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Čili pipiras 1 vnt.
Bazilikai 5 šakelės
Saldūs raudoni pipirai 1 vnt.
Augalinis aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS