Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Кalmarus ir aštrius čili pipirus išvalykite, supjaustykite žiedeliais ir  3-5 minutes apkepinkite su česnakais ir šalavijo lapais. Vėliau dar 3-5 minutes pašaukite į orkaitę įkaitintoje iki 160-180 °С.
  2. Špinato lapelius iš anksto atitirpinkite ir 3-5 minutes apkepinkite keptuvėje kartu su šaldytais žaliasiais žirneliais. Įdėkite kapotus kedro riešutus.
  3. Lėkštės viduryje išdėliokite špinatus su žirneliais, aplink — kalmarus. Papuoškite supjaustytomis citrinų skiltelėmis.
Rekomendacijos

Prieš pjaustant nuplikykite kalmarus verdančiu vandeniu ir nulupkit odelę.

Ingredientai
Kalmaro file 300 g
Šaldyti špinatai lapuose 1/2 pakuotės
Žalieji žirneliai, 400g 1/2 pakuotės
Čili Pipirai 2 vnt.
Česnakas 3 skiltelės
Citrina 1 vnt.
Kedro riešutai 40 g
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Šalavijas 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS