Informacija telefonu: +370 61170170
Kalmarai su špinatais ir aštriais pipirais

Kiekis: 2 porcijos
Kalorijos: 120 kcal
Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
- Кalmarus ir aštrius čili pipirus išvalykite, supjaustykite žiedeliais ir 3-5 minutes apkepinkite su česnakais ir šalavijo lapais. Vėliau dar 3-5 minutes pašaukite į orkaitę įkaitintoje iki 160-180 °С.
- Špinato lapelius iš anksto atitirpinkite ir 3-5 minutes apkepinkite keptuvėje kartu su šaldytais žaliasiais žirneliais. Įdėkite kapotus kedro riešutus.
- Lėkštės viduryje išdėliokite špinatus su žirneliais, aplink — kalmarus. Papuoškite supjaustytomis citrinų skiltelėmis.
Rekomendacijos
Prieš pjaustant nuplikykite kalmarus verdančiu vandeniu ir nulupkit odelę.
Ingredientai
Kalmaro file | 300 g |
Šaldyti špinatai lapuose | 1/2 pakuotės |
Žalieji žirneliai, 400g | 1/2 pakuotės |
Čili Pipirai | 2 vnt. |
Česnakas | 3 skiltelės |
Citrina | 1 vnt. |
Kedro riešutai | 40 g |
Alyvuogių aliejus | 3 šaukštai |
Šalavijas | 3 šakelės |
Druska | pagal skonį |
Pipirai | pagal skonį |
Receptai
-
Makaronų užkandėlė su daržovėmis
-
Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis
-
Kopūstų kotletai iš avižinių dribsnių, grybų su uogų Pesto
-
Kopūstų-grybų virtinukai su garstyčių padažu
-
Kuskusas su daržovėmis ir žvaigždanyžiu
-
Rizoto su grybais
-
Bulvių-kopūstų užkepėlė su provanso žolelėmis ir sezamo sėklomis
-
Kalmarai su špinatais ir aštriais pipirais
-
Lašišos file su daržovėmis, pikantiškam padaže
-
Briuselio kopūstai su kopūstų koše ir baziliku
-
"Fuzilini" su lašiša ir brokoliais
-
Tuno file su pupelėmis ir Pesto padažu