Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 220 kcal
  • Paruošimo laikas: 60 min.
Paruošimo būdas
  1. Kopūstus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepinkite kartu su 3 valg. šaukštais įkaitinto alyvuogių aliejaus. Sudėkite grybus, įberkite druskos ir išmaišykite.
  2. Tešlos paruošimui į miltus pamažu pilkite vandenį, nuolat maišydami. Užminkykite tamprią tešlą, iškočiokite ją ir išpjaukite skritulėlius.
  3. Į kiekvieno skritulėlio vidurį sudėkite įdarą. Sulipinkit kraštus ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
  4. Atskirame inde išmaišykite iki vienalytės konsistencijos garstyčias, actą, likusį alyvuogių aliejų ir cukrų, į gautą masę suberkite kaparėlius ir dar kartą išmaišykite.
  5. Virtinukus patiekite su padažu.
Rekomendacijos

Svogūnus reikia laikyti atskirai nuo bulvių: bulvės išskiria daug drėgmės, dėl kurios pradeda pūti svogūnai.

Ingredientai
Kvietiniai miltai 450 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1/2 skardinės
Svogūnas 1 vnt.
Kopūstai 0,3 kg
Alyvuogių aliejus 7 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Balzamiko actas 4 šaukštai
Kaparėliai 60 g
Cukrus 1/2 šaukšto
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS