Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 110 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Žiedinius kopūstus apvirkite pasūdytame vandenyje maždaug 5-6 min. Nupilkite vandenį ir palaukite, kol atvės.
  2. Supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas stambia tarka, pipirus supjaustykite kubeliais ir susmulkinkite česnakus.
  3. Apkepinkite svogūnus su augaliniu aliejumi kol lengvai pagels, sudėkite česnakus, vėliau morkas ir papriką. Kepkite ant silpnos ugnies 5-7 min., paskui sudėkite smulkiai supjaustytus krapus.
  4. Visas daržoves susmulkinkite smulkintuvu, sudėkite druską, pipirus, 3 valg.šaukštus miltų, 50 ml vandens ir gerai išmaišykite gautą faršą.
  5. Ant lentelės arba ant stalo užberkite truputį miltų, suformuokit kotletukus, apvoliokite juos miltuose, iškepkite iš abiejų pusių aliejuje. Vėliau sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
  6. Paruoškite granatų padažą: į granatų sultis įberkite kukurūzų krakmolo, troškinkite troškintuve 5-10 min., kol sutirštės. Palaukite, kol atvės.
  7. Kotletus patiekite karštus, su granatų padažu.
Rekomendacijos

Jei norite sutaupyti laiko, šiam patiekalui galite naudoti jau paruoštą granatų padažą „Naršarab“. 

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Saldūs raudoni pipirai 1 vnt.
Morka 1 vnt.
Krapai 3 šakelės
Česnakai 2 skiltelės
Svogūnai 1 vnt.
Kvietiniai miltai 30 g
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Granatų sultys 240 ml
Kukurūzų krakmolas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS