Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 122 kcal
  • Paruošimo laikas: 50 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite žiedinius kopūstus.
  2. Visus prieskonius, papriką, ciberžolę, kalendrą, gvazdikėlius, kаrdamoną išmaišykite puodelyje, supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, paskui gerai viską išmaišykite.
  3. Česnakus ir imbierą susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais.
  4. Žiedinius kopūstus užpilkite marinatu, sandariai uždenkite ir palikite 30 min. marinuotis.
  5. Sumaišykite kopūstus su polenta, sudėliokite į dubenėlius ir pakepkite įkaitintoje iki 170 °С orkaitėje 35 min.
  6. Uždenkite dubenėlius folija, temperatūrą sumažinkite iki 150 °С ir kepkit dar 20 min.
  7. Susmulkinkite mėtas ir sumaišykite su citrinos sultimis.
  8. Paruoštą patiekalą užpilkite mėtų padažu ir patiekite.
Rekomendacijos

Prieskonius, sumaišytus su citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, imbieru ir česnakais, galima susmulkinti didelėje grūstuvėje.

Ingredientai
Žiediniai kopūstai, 400g 1/2 pakuotės
Brokoliai, 400g 1/2 pakuotės
Česnakai 3 skiltelės
Imbieras 100 g
Citrina 1 vnt.
Mėtos 10 šakelių
Ilgoji ciberžolė 2 arbat. šaukšt.
Malta paprika 2 arbat. šaukšt.
Malta kalendra 2 arbat. šaukšt.
Malti gvazdikėliai 2 arbat. šaukšt.
Kardamonas 2 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Polenta 40 g
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS