Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 125 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Kuskusą su anyžiumi užpilkite 2 stiklinėm verdačio vandens. Keptuvę 5-10 min uždenkite dangčiu. Užmerkite razinas.
  2. Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, paskui kukurūzą, kubeliais supjaustytus morką bei papriką.
  3. Iš kuskuso pašalinus anyžių išpurenkite jį šakute ir permaišykite su apkepintomis daržovėmis, suberkite razinas, kalendros sėklas,smulkiai supjaustytus kalendros lapus. Pagal skonį įdėkite druskos bei juodųjų pipirų ir dar kartą viską permaišykite.
Rekomendacijos

Papildomai išmirkius razinas patiekalas gaunasi sultingesnis.

Ingredientai
Kuskusas 250 g
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Paprika raudona saldi 1 vnt.
Kukurūzai, 425ml 1/2 skardinės
Razinos 60 g
Malta kalendra 1/2 arb.šaukšt.
Kalendra 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Žvaigždanyžis 1 žvaigždutė
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS