Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Atšaldykite brokolius ir žaliuosius žirnelius.
  2. Pašildytame aliejuje 3-4 min. pakepkite svogūną, pridėkite kubeliais supjaustytą pipirą, o paskui brokolius ir žirnelius, troškinkite 7min.
  3. Įpilkite acto ir išmaišykite.
  4. Pomidorus savo sultyse susmulkinkite trintuvu. Česnaką susmulkinkite. Sudėkite į keptuvę su plovu, pridėkite druskos, pipirų, prieskonių, viską išmaišykite. Uždengę dangčiu troškinkite 15 min. ant silpnos ugnies.
  5. Jei troškinimo metu plovui truks skysčio, įpilkite truputį vandens. 
Rekomendacijos

Pomidorus savose sultyse galima pakeisti šviežiais be odelės pomidorais. Įpjaukite ties ta vietą, kur augo kotelis ir  5-6 sek. panardinkite į verdantį vandenį, paskui nulupkite odelę.

Ingredientai
Kuskusas 600 g
Brokoliai, 400g 1 pakuotė
Žalieji žirneliai, 400g 1/2 pakuotės
Svogūnai 2 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Saldūs raudonieji pipirai 2 vnt.
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Pomidorai savose sultyse 2 skardinės
Malta paprika 1 arbat. šaukšt.
Čili pipirai malti 2 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS