Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Lašišos filė apkepame po 2 min. iš abiejų pusių. Pagal skonį apibarstome druska ir pipirais. 7-10 min. kepame žuvį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepame česnakų skilteles, svogūną, pjaustytą žiedais, po to lęšius ir smulkintus krapus. Viską išmaišyti.
  2. Sudėdame žuvį, lęšius į lėkštes, papuošti kaparėliais, krapais ir citrinos skiltele.
Rekomendacijos

Išdėliokite žuvį ant lęšių pagalvėlės, tai padės ilgiau išlaikyti temperatūrą.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1 skardinė
Lašišos filė 2 gabaliukai
Kaparėliai 60 g
Citrina 1 vnt.
Krapai 3 šakelės
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnas 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS