Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 25 min.
Paruošimo būdas
  1. Iškepkite lašišą orkaitėje arba paruoškite garuose, paskui atvėsinkite ir padalinkite į gabaliukus.
  2. Neatšaldytus žirnelius 5-7min pavirkite, kol jie taps minkšti. Nupilkite vandenį, paskui užpilkite lediniu vandeniu arba sudėkite juos ant ledo.
  3. Nuplaukite salotų lapus, išdžiovinkite ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
  4. Agurkus supjaustykit žiedeliais.
  5. Paruoškite užpilą: išmaišykite medų, garstyčias ir obuolių actą.
  6. Sudėliokite į lėkštes salotų lapus ir žirnelius. Užpilkite ant jų dalį užpilo, pasūdykite, sudėliokite agurkus, lašišą, užpilkite likusiu užpilu.
Rekomendacijos

Šias salotas galima paruošti su konservuota lašiša arba tunu.

Ingredientai
Lašišos filė 400 g
Žalieji žirneliai, 425ml 1/2 skardinės
Švieži agurkai 2 vnt.
Salotų lapai 100 g
Garstyčios 1 šaukštas
Medus 1 šaukštas
Obuolių actas 4 šaukštai
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS