Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Kukurūzų ledai
Taip taip – perskaitėte teisingai! Ledai iš kukurūzų. Pasitikėkite mumis ir būkite nustebinti.
Vidutinio sunkumo
6 asmenims
55 minučių
Ingredientai
6 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
250ml pieno
250ml 35% riebumo grietinėlės
4 kiaušinio trynių
125g cukraus
1 v.š. vanilinės kavos
Ingredientai 6 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų
250ml pieno
250ml 35% riebumo grietinėlės
4 kiaušinio trynių
125g cukraus
1 v.š. vanilinės kavos
Receptas pagamintas su
Kukurūzai
Žingsnis 1
Trintuvėje sutrinkite kukurūzus su pienu.
Žingsnis 2
Gautą masę sudėkite į puodą kartu su grietinėle ir 15 minučių virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Konsistencija turi atrodyti kaip trintos varškės.
Žingsnis 3
Leiskite atvėsti ir laikykite šaldiklyje.
Žingsnis 4
Jei turite ledų maišytuvą, galite juo išmaišyti.
Žingsnis 5
Prieš patiekiant palaikykite šaldiklyje bent 45 minutes.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Kukurūzų pyragas
Kukurūzai gali nustebinti. Ypač, kai jie naudojami netikėtose vietose. Kukurūzų pyragas – tai išskirtinio skonio ir aromato desertas. Netikėta, tačiau labai skanu!
Tailandietiškas „Red Thai“ karis
„Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėj...
Vegetariška pica
Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kur...