Informacija telefonu: +370 61170170

Laukiniai ryžiai su mangų padažu ir daržovių salotom


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 130 kcal
  • Paruošimo laikas: 50 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite žiedinius kopūstus. Išvirkite ryžius. Nulupkite mangą ir susmulkinkite į tyrelę arba labai smulkiai supjaustykite.
  2. Morkas supjaustykite plokštelėmis, svogūnus smulkiai. Žiedinius kopūstus padalinkite į smulkesnius žiedynus.
  3. Apkepinkite svogūnus įkaitintoje su alyvuogių aliejumi keptuvėje, sudėkite morkas, žiedinius kopūstus ir troškinkite maždaug 7 min. , kol iškeps kopūstai.
  4. Supilkite abrikosų sultis ir mango tyrelę. Įberkite druskos, pipirų.
  5. Agurką supjaustykite plokštelėmis, pomidorus — skiltelėmis, juodąsias alyvuoges — skritulėliais.
  6. Į gilią lėkštę suberkite ryžius, daržoves, abrikosų ir mango padažą. Papuoškite pomidorais, agurkais ir juodosiomis alyvuogėmis.
Rekomendacijos

Norint paruošti mangų tyrelę, galima nulupti vaisiaus odelę ir sutarkuoti minkštimą su tarka.

Ingredientai
Laukiniai ryžiai 100 g
Pomidorai 1 vnt.
Švieži agurkai 1 vnt.
Žiediniai kopūstai, 400g 1/4 pakuotės
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1/4 skardinės
Tarkuotos apvirtos morkos 1/2 stiklines
Svogūnas 1 vnt.
Mangas 1 vnt.
Juodosios alyvuogės be kauliukų 1/6 skardinės
Abrikosų sultys 50 ml
Karis 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS