1. >Receptai
  2. >Kukurūzų ledai

Kukurūzų ledai

Taip taip – perskaitėte teisingai! Ledai iš kukurūzų. Pasitikėkite mumis ir būkite nustebinti.
Vidutinio sunkumo
6 asmenims
55 minučių
Ingredientai
6 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

250ml pieno

250ml 35% riebumo grietinėlės

4 kiaušinio trynių

125g cukraus

1 v.š. vanilinės kavos
Ingredientai 6 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

250ml pieno

250ml 35% riebumo grietinėlės

4 kiaušinio trynių

125g cukraus

1 v.š. vanilinės kavos
  1. Žingsnis 1
    Trintuvėje sutrinkite kukurūzus su pienu.
  2. Žingsnis 2
    Gautą masę sudėkite į puodą kartu su grietinėle ir 15 minučių virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Konsistencija turi atrodyti kaip trintos varškės.
  3. Žingsnis 3
    Leiskite atvėsti ir laikykite šaldiklyje.
  4. Žingsnis 4
    Jei turite ledų maišytuvą, galite juo išmaišyti.
  5. Žingsnis 5
    Prieš patiekiant palaikykite šaldiklyje bent 45 minutes.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Kukurūzų pyragas

    Kukurūzai gali nustebinti. Ypač, kai jie naudojami netikėtose vietose. Kukurūzų pyragas – tai išskirtinio skonio ir aromato desertas. Netikėta, tačiau labai skanu!

  • Tailandietiškas „Red Thai“ karis

    „Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėj...

  • Vegetariška pica

    Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kur...