Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Išvirkite ryžius iki gličios masės.
  2. Maišiklyje susmulkinkite ryžius ir lęšius.
  3. Į gautą masę įdėkite smulkiai kapotą svogūną, krapus, druskos, ciberžolę ir  išmaišykite.
  4. Kepkite kaip sklindžius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje. Prieš kiekvieną porciją sutepkite keptuvę aliejumi.
  5. Pateikiant galima papuošti krapų šakele.
Rekomendacijos

Paprastas natūralus jogurtas šiems sklindžiams gali tapti puikiu padažu.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1 skardinė
Ryžiai 200 g
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Krapai 3 šakelės
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Ilgoji ciberžolė 1 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS