1. >Receptai
  2. >Falafeliai su lęšiais

Falafeliai su lęšiais

Falafeliai su lęšiais – tiems, kurie nebijo eksperimentuoti ir nori atrasti naujų skonių pasaulį.
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
60 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
300g virtų lęšių

1 morkos

3 v.š. miltų

Aliejaus kepimui

1 česnako skiltelė

1/2 šaukštelio kumino

Saujos petražolių

Čiobrelio, lauro lapų
Ingredientai 4 porcijoms
300g virtų lęšių

1 morkos

3 v.š. miltų

Aliejaus kepimui

1 česnako skiltelė

1/2 šaukštelio kumino

Saujos petražolių

Čiobrelio, lauro lapų
  1. Žingsnis 1
    Nuskuskite ir supjaustykite morką. Virkite lęšius, o į juos pagal skonį įberkite čiobrelių, lauro lapų. Į puodą įmeskite morkas ir viską virkite tol, kol jos išvirs. Prieš išjungdami ugnį įberkite žiupsnelį druskos.
  2. Žingsnis 2
    Trintuve sudėkite česnaką, svogūną ir petražoles. Vėliau įdėkite lęšius su morkomis ir viską gerai sutrinkite.
  3. Žingsnis 3
    Į masę įdėkite miltus ir kuminą. Sumaišykite mentele.
  4. Žingsnis 4
    Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus iš masės ir kepkite juos aliejuje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Lęšių sriuba

    Atraskite naujus skonius su Bonduelle lęšių sriuba. Greitai paruošiamas ir itin gardus patiekalas puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Nors sriuba su lęšiais neretai vegetariška, ji yra itin soti – lęšiai turi labai daug baltymų, todėl puikiai atstoją mėsą. Tiesa, visuomet galite pagardinti patiekalą ir mėgstamos mėsos gabalėliais. Taigi, kaip greitai paruošti maistingą sriubą?

  • Lazanija su jautiena ir lęšiais

    Mažiau mėsos, daugiau daržovių! O jei tokiu principu padarytumėme lazaniją? Mažiau riebalų, daugiau ...

  • Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis