Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite spanguoles.
  2. Išvirkite pastą pasūdytame vandenyje.
  3. Grybus suberkite į kiaurasamtį, apdžiovinkite ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Įberkite druskos, pipirų, suberkite itališkas žoleles. Į pakeptus grybus suberkite uogas ir atsargiai išmaišykite.
  4. Sudėliokite makaronus į lėkštes, ant viršaus suberkite grybų su spanguolėmis mišinį.
Rekomendacijos

Perplaukite makaronus tik tuomet, jeigu gaminate šaltas salotas!

Ingredientai
Makaronai Fuzilli 320 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1 stikl.
Spanguolės 200 g
Prieskonių mišinys "Itališkos žolelės" 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS