1. >Receptai
  2. >Itališkos avinžirnių salotos

Itališkos avinžirnių salotos

Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Lengvas
1 žmonių
20 minučių
Ingredientai
1 žmogui
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g

2 pomidorų

1/2 citrinos

1.5 v.š. alyvuogių aliejaus

1 itališkos duonelės - čiabatos

1 česnako skiltelės

2 a.š. kedro riešutų

apie 125g mocarelos

Baziliko
Ingredientai 1 porcijai
1 skardinės Bonduelle 'inspiration' avinžirnių 2x65g

2 pomidorų

1/2 citrinos

1.5 v.š. alyvuogių aliejaus

1 itališkos duonelės - čiabatos

1 česnako skiltelės

2 a.š. kedro riešutų

apie 125g mocarelos

Baziliko
  1. Žingsnis 1
    Pomidorus supjaustykite kubeliais. Juos pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  2. Žingsnis 2
    Itališką duonelę paskrudinkite. Ją ištrinkite česnako gabaliuku.
  3. Žingsnis 3
    Riešutus apkepkite keptuvėje.
  4. Žingsnis 4
    Į lėkštę įdėkite mocarelos sūrį, aplink jį sudėkite pomidorus, avinžirnius, duonelę. Viską pagardinkite druska, pipirais ir riešutais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Salotos iš Maroko

    Kartu su „Bonduelle“ keliaukite į Maroką su Marokietiškomis salotomis ant jūsų stalo. Šios salotos p...

  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien torti...