Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 140 kcal
  • Paruošimo laikas: 45 min.
Paruošimo būdas
  1. Cukinijas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apkepinkite kartu su pievagrybiais alyvuogių aliejuje.
  2. Suberkite į keptuvę sausus ryžius, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir išmaišykite. Įpilkite vandens 1 сm virš ryžių, virkite kol ryžiai sugers vandenį.
  3. Suberkite pupeles ir troškinkite 15-20 minučių.
  4. Patiekite, gausiai pašlakstę citrinos sultimis.
Rekomendacijos

Paeljai paruošti pasirinkite ryžius „Karnoroli“: jie ilgesni ir tolygiai išverda. Su šiais ryžiais Jūs pagaminsite idealią paelją. 

Ingredientai
Ilgagrūdžiai ryžiai 240 g
Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml 1/2 skardinės
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1stikl.
Cukinija 1 vnt.
Citrina 1 vnt.
Karis 1 arbat. šaukšt.
Maltas čili pipiras 1 arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS