Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 45 min.
Paruošimo būdas
  1. Išvirkite mаkaronus pasūdytame vandenyje. Perkoškite paruoštą pastą, o vandenį palikite.
  2. Įkaitintoje keptuvėje apkepinkite susmulkintus česnakus ir iš anksto atšaldytas pupeles su 2-3 valg. šaukštais alyvuogių aliejaus, suberkite druską, pipirus ir troškinkite 5-7 minutes maišydami.
  3. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, citrinos žievelę sutarkuokite su smulkia tarka, iš citrinos puselės išspauskite sultis.
  4. Маkаronus sudėkite į keptuvę kartu su pupelėmis, išmaišykite, sudėkite vyšninius pomidorus, įpilkite šiek tiek vandens, kuriame virė makaronai, 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, citrinos sultis ir citrinos žievelę. išmaišykite ir viską pašildykite  2-3 minutes.
  5. Paruoštą pastą apibarstykite kapotais bazilikais.
Rekomendacijos

Žaliosios garuose paruoštos šparaginės pupelės „Bonduelle“ - kruopščiai atrinktos, išplautos, nuvalytos ir paruoštos naudoti. Tai sutaupys laiko.  

Ingredientai
Makaronai "Penne" 250 g
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1/2 pakuotės
Vyšniniai pomidorai 8 vnt.
Citrina 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Bazilikas 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS