Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 150 min.
Paruošimo būdas
  1. 500 ml šilto vandens ištirpinkite druską, cukrų, mieles ir supilkite alyvuogių aliejų. Viską išmaišykite  iki vienalytės masės, vėliau pamažu suberkite miltus, išminkykite taip, kad neliptų prie rankų.
  2. Padalinkite į 6 porcijas. Iškočiokite skritulius, uždenkite rankšluoščiu ir padėkite į šiltą vietą 1-2 h.
  3. Paruoškite pomidorų padažą: sumaišykite trintuvu pomidorus, baziliko lapus, druską, cukrų ir viską suplakite iki vientisos masės.
  4. Iš pastovėjusios tešlos iškočiokite 5-7mm storio stačiakampio arba skritulio formos lakštą, ištepkite jį pomidorų padažu, suberkite ant viršaus daržovių mišinį ir pašaukite 10-15 min. į įkaitintą iki 210-220 °С orkaitę.
  5. *Tešlos kiekis (4 porcijos) yra numatytas 6 picoms,tai labai patogu, nes sandariai susukta į maistinę plėvelę tešla gali būti laikoma šaldymo kameroje iki 6 mėn.
Rekomendacijos

Kaip picos tešlai suteikti skritulio formą? Apibarstykite stalo paviršių miltais ir pradėdami kočioti nuo centro, bet nesiekiant kočėlu tešlos kraštų, iškočiokite skritulį. 

Ingredientai
Kvietiniai miltai 800 g *
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Cukrus 1/4 šaukštai
Mielės 5 g
Druska 1 arbat. šaukšt.
Daržovių mišinys "4 Seasons Mix" 1 pakuotė
Pomidorai 2 vnt.
Bazilikai 6 šakelės
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS