1. >Receptai
  2. >Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

„Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.
Lengvas
4 asmenims
25 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
500g šaldytų Bonduelle žaliųjų šparaginių pupelių

5 v.š. tarkuoto parmezano sūrio

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų

PADAŽUI:

4 v.š. graikiško jogurto

1 v.š. pesto padažo
Ingredientai 4 porcijoms
500g šaldytų Bonduelle žaliųjų šparaginių pupelių

5 v.š. tarkuoto parmezano sūrio

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų

PADAŽUI:

4 v.š. graikiško jogurto

1 v.š. pesto padažo
  1. Žingsnis 1
    Įkaitinkite orkaitę 200°C. 3 minutes virkite šparagines pupeles pasūdytame vandenyje. Nepervirkite – jos turi išlikti traškios. Išvirus nusausinkite.
  2. Žingsnis 2
    Parmezano sūrį sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
  3. Žingsnis 3
    Šparagines pupeles sumaišykite su sūrio ir alyvuogių mišiniu. Išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo popieriaus.
  4. Žingsnis 4
    Kepkite 10 minučių, uždengę kepimo popieriumi.
  5. Žingsnis 5
    Sumaišykite pesto padažą su graikišku jogurtu.
  6. Žingsnis 6
    Iškepusias šparagines pupeles patiekite su padažu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!

  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų ...