Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite ryžius, uždenkite dangčiu ir  išvirkite.
  2. Kitame puode verdančiame ir pasūdytame vandenyje 3-4 min. virkite brokolius. Paskui griebtuku ištraukite brokolius ir tame pačiame vandenyje 1 min. pavirkit špinatus.
  3. Nuvalykite svogūną, česnaką ir imbierą, smulkiai supjaustykite ir kepkite aliejuje, kol pagels. Įpilkite sojų padažą, cukrų ir išmaišykite.
  4. Kitoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus, pašildykite brokolius ir špinatus.
  5. Sudėkite į lėkštę ryžius, ant viršaus brokolius ir užpilkite užpilą. 
Rekomendacijos

Česnakus ir imbierą galima paruošti iš anksto, tiesiog smulkiai supjaustykite ir užpilkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus.

Ingredientai
Ryžiai 300 g
Brokoliai, 400g 1/2 pakuotės
Smulkinti špinatai, 450g 1/3 pakuotės
Imbieras 50 g
Daugiagalvis svogūnas 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Sojos padažas 4 šaukštai
Augalinis aliejus 4 šaukštai
Cukrus pagal skonį
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS