1. >Receptai
  2. >Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos – tai puikus receptas, padėsiantis paįvairinti šeimos vakarienes. Maistinga, gardu ir sotu!
Lengvas
2 asmenims
70 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

2 paprikų (pasirinktos spalvos)

1 pakelio ryžių

1 indelio maskarponės

3 juostelių rūkytos kiaulienos

1 svogūno

Keleto česnako skiltelių

Alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

2 paprikų (pasirinktos spalvos)

1 pakelio ryžių

1 indelio maskarponės

3 juostelių rūkytos kiaulienos

1 svogūno

Keleto česnako skiltelių

Alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
  2. Žingsnis 2
    Kiaulieną iškepkite keptuvėje su svogūnais ir česnaku.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite išvirtus ryžius ir kukurūzus. Pagardinkite prieskoniais.
  4. Žingsnis 4
    Paprikų vidų ištuškinkite ir į jį sudėkite visą paruoštą mišinį.
  5. Žingsnis 5
    Įdėkite 3 šaukštus maskarponės sūrio ir įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus.
  6. Žingsnis 6
    Viską kepkite 30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Meksikietiškos tortilijos

    „Bonduelle“ receptai pietums privers suabejoti, kokioje šalyje ragaujate savo maistą! Šį kartą ant jūsų stalo – tikros meksikietiškos tortilijos.

  • Čili troškinys

    Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. ...

  • Daržovių apkepas

    Daržovių patiekalai – tai ne tik gardūs, tačiau ir maistingi namų svečiai. Daržovių apkepo skonių ga...