Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 110 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite jį iki skaidrumo pašildytame alyvuogių aliejuje.
  2. Česnaką sutrinkite plokščia peilio puse ir sudėkite į svogūnus.
  3. Pašalinę sėklas, plonomis juostelėmis supjaustykite saldujį pipirą.
  4. Sudėkite grybus ir pupeles į keptuvę su svogūnu ir česnaku, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir lėtai maišydami kepkite ant stiprios ugnies, kol bus paruošta.
  5. Nupylus skystį raudonas pupeles sudėkite kartu su daržovėmis ir  5min. palikit kepti ant silpnos ugnies.
  6. Smulkiai sukapokite petražoles ir sudėkite į keptuvę. Išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Prieš pateikdami patiekalą papuoškite  petražolės šakele.
Rekomendacijos

Tam, kad neašarotumėte pjaustant svogūną, prieš pjaustant suvilgykite juos šaltame vandenyje, ir kartas nuo karto bepjaustant suvilgykite peilį.

Ingredientai
Raudonosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Raudoni saldūs pipirai 2 vnt.
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1 Sauja
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1 pakuotė
Svogūnas 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Petražolės 3 šakelės
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS