Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 149 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Smulkiais kubeliais supjaustykit svogūną, tada alyvuogių aliejuje pakepinkite iki geltonumo didelėje keptuvėje.
  2. Į kepintus svogūnus suberkite ryžius ir užpilkite 400 g vandens. Išgaravus didžiajai vandens daliai, sudėkite grybus, įpilkite 150 g vandens ir troškinkite, kol ryžiai bus paruošti. 5 min. uždenkite keptuvę.
  3. Pagal skonį pasūdykit ir pabarstykit pipirais. Sudėkit pjaustytas petražoles ir juodajį sezamą.
Rekomendacijos

Rizoto gaminimui parinkite indą su storu dugnu. Rizoto ruošime svarbu tolygiai paskirstyti šilumą.

Ingredientai
Arborio ryžiai 250 g
Svogūnas 1 vnt.
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1 stiklainis
Petražolė 3 šakelės
Juodas sezamas 1/2 šaukšto
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS