1. >Receptai
  2. >Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis

Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis

„Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.
Vidutinio sunkumo
2 asmenims
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

200ml kokosų pieno

100g cukraus pudros

2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

200ml kokosų pieno

100g cukraus pudros

2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
  1. Žingsnis 1
    Trintuvėje sutrinkite žirnelius ir gautą masę persijokite su sieteliu.
  2. Žingsnis 2
    Kokosų pieną pašildykite. Nuimkite nuo kaitros.
  3. Žingsnis 3
    Cukraus pudrą ištirpinkite, o pistacijas sumalkite.
  4. Žingsnis 4
    Visus ingredientus sumaišykite karšto vandens vonelėje. Maišykite iki kol gausis kreminė konsistencija.
  5. Žingsnis 5
    Masę atšaldykite šalto vandens vonelėje ir laikykite šaldiklyje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirnel...

    Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!

  • Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti v...

  • Daržovių apkepas

    Daržovių patiekalai – tai ne tik gardūs, tačiau ir maistingi namų svečiai. Daržovių apkepo skonių ga...