1. >Receptai
  2. >Indiški daržovių blyneliai

Indiški daržovių blyneliai

Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

200g avinžirnių miltų

100ml vandens

1/2 a.š. kepimo miltelių

1/2 a.š. juodųjų pipirų

1/2 a.š. kumino

1 žiupsnelis kalendros miltelių

Aliejaus kepimui

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų Vapeur žaliųjų žirnelių

200g avinžirnių miltų

100ml vandens

1/2 a.š. kepimo miltelių

1/2 a.š. juodųjų pipirų

1/2 a.š. kumino

1 žiupsnelis kalendros miltelių

Aliejaus kepimui

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
  2. Žingsnis 2
    Pilkite vandenį tol, kol gausite vienalytę tešlą.
  3. Žingsnis 3
    Pagardinkite prieskoniais.
  4. Žingsnis 4
    Pridėkite nusausintus žirnelius ir gerai išmaišykite.
  5. Žingsnis 5
    Formuokite rutuliukus ir kepkite juos aliejuje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.

  • Šalta žirnelių sriuba su avokadu

    Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...

  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...