Informacija telefonu: +370 61170170

Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 270 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje.
  2. Grybus supjaustykite į 4 dalis, apkepinkite su alyvuogių aliejumi maždaug 5 min., apibarstykite miltais ir kаriu. Supilkite kokoso pieną, užvirinkite ir pavirkite 5 min.
  3. Sudėkite šaldytus žaliuosius žirnelius, už 2-3 min. ryžius, išmaišykite ir troškinkite 5 min.
  4. Patiekite, apibarstę smulkiai kapotomis blakinėmis kalendromis.
Rekomendacijos

Kadangi kario prieskoniai yra kelių prieskonių mišinys, norint, kad patiekalas būtų įvairesnio skonio, galima įberti garstyčių grūdelių, kmynų, imbiero, cinamono (tiems, kuriems patinka stiprūs aromatai), pankolio, gvazdikėlių, česnakų, bazilikų - priklausomai nuo asmeninių pomėgių.

Ingredientai
Ryžiai 400 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1 skardinė
Žalieji žirneliai, 400g 1 pakuotė
Kokoso pienas 200 ml
Karis 4 arbat. šaukšt.
Kvietiniai miltai 40 g
Kalendra 10 šakelės
Augalinis aliejus 4 šaukštai
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS