Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 30 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite špinatus.
  2. Išvirkite ryžius, subėrę į vandenį ciberžolę.
  3. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų ir apkepinkite riešutus ir garstyčių sėklas iki auksinio atspalvio. Sumaišykit juos su špinatais ir  dar 5-7 min. pakepkite.
  4. Išvirtus ryžius sumaišykite su riešutais ir špinatais, užpilkite citrinos sultimis ir apibarstykite supjaustytais mėtų lapeliais.
Rekomendacijos

Spausdami delnu, paridenkite citriną po tvirtą paviršių. Tuomet bus galima iš citrinos išspausti daugiau sulčių. 

Ingredientai
Ryžiai 250 g
Ilgoji ciberžolė 1 arbat. šaukšt.
Smulkinti špinatai, 450g 1/7 pakuotės
Anakardžių riešutai 50 g
Garstyčios su sėklomis 1/4 šaukštai
Citrina 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Mėtos 2 šakelės
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS