Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 135 kcal
  • Paruošimo laikas: 45 min.
Paruošimo būdas
  1. Atitirpinkite špinatus, išvirkite supjaustytas morkas ir bulves.
  2. Špinatus ir salotų lapus stambiai supjaustykite, apkepkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus, uždenkite dangčiu ir troškinkite, nustatę vidutinę liepsną, 10-15 minučių. Palaukite, kol atvės ir išspauskit aliejų.
  3. Trintuvu sumaišykite svogūnus ir morkas su bulvėmis, įberkite druskos ir susmulkinkite iki vienalytės masės.
  4. Valgomuoju šaukštu suformuokite apvalius kepsnelius, apvoliokite migdolų drožlėse, sudėkite į kepimo formą, prieš tai išklotoje kepimo popieriumi.
  5. Kepkite įkaitintoje iki 170 °С orkaitėje 15-20 minučių. Palaukite, kol atvės.
Rekomendacijos

Špinatų kepsnelius galima apvolioti krakmole, apkepti juos su augaliniu aliejumi, o vėliau apvolioti migdoluose. Dėl krakmolo kepsneliai bus su plona pikantiška traškia plutele. 

Ingredientai
Salotos 2 pundelis
Smulkinti špinatai, 450g 1/3 pakuotės
Morkos 2 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Migdolų drožlės 100 g
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS