Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Paspaudykite šakute kukurūzą ir permaišykite su paprika.
  2. Nuo avokado nulupkit žievę ir išimkit kauliuką, labai smulkiai supjaustykit minkštimą, užpilkite laimo sultimis ir pasūdykite.
  3. Ištepkite tortiliją lečo padažu, išdėliokite romaninių salotų lapus, o paskui sluoksniais išdėliokite avokadą ir kukurūzus su paprika. Suvyniokite tortiliją iki vidurio į ritinį, užlenkite atvirus šonus į vidurį ir susukite iki galo. Pateikiant, kiekvieną ritinį perpjaukit skersai per pusę.
Rekomendacijos

Jei pageidaujate, užuot smulkiai supjaustę avokadus, galite paruošti „Guakamole“ padažą. Jį yra lengviau užtepti ant paplotėlio. Norint paruošti padažą reikia dviejų avokadų, vieno laimo ir druskos pagal skonį.

Ingredientai
Tortilijos 2 vnt.
Kukurūzai, 425ml 1/2 skardinės
Avokadas 1 vnt.
Pievagrybių lečo DELICATE, 500ml 1/2 skardinės
Salotos 1 šakelė
Laimas 1 vnt.
Paprika malta 1 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS