Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Pašildykite pupeles sausoje keptuvėje, paskui padalykite jas į dvi dalis: vieną dalį susmulkinkite trintuvu ir sumaišykite su 1 šaukštu pesto padažo. Paskui viską sumaišykite su likusiomis pupelėmis, pridėkite smulkiai kapoto baziliko.
  2. Tuno filė pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite jį iš abiejų pusių po 2-3min.
  3. Iškeptą filė įšdėliokite lėkštėje šalia garnyro, užpilkite ant filė pesto padažo ir papuoškite citrinos skiltelėmis.
Rekomendacijos

Tuno filė galima pakeisti bet kokios baltos žuvies filė.

Ingredientai
Šviežias tunas 400 g
Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml 1 skardinė
Pomidorai 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Salierų stiebai 1 stiebas
Citrina 1 vnt.
Padažas "Pesto" (geriau naminis) 2 šaukštai
Bazilikai 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS