Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 70 min.
Paruošimo būdas
  1. Nuplaukite moliūgą, padžiovinkite, išpjaukite viršūnėlę dangteliui, išimkite sėklas ir plaušelius.
  2. Sudėkite grybus į kiaurasamtį, palaukite kol apdžius, supjaustykite pusiau ir truputį apkepkite aliejuje.
  3. Nuskuskite bulves, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apkepkite atskirai nuo grybų.
  4. Vidutiniais kubeliais supjaustykite svogūną, apkepkite, kol pagels. Supilkite pomidorų pastą. Įpilkite 100 g vandens ir išmaišykite. Suberkite pusę susmulkintų žalumynų.
  5. Į moliūgą sudėkite sumaišytą su grybais bulvę, lengvai pabarstykite druska ir pipirais. Užpilkite paruoštu pomidorų padažu, uždenkite moliūgą dangteliu ir pašaukite 50 min. į orkaitę, įkaitintą iki 200 °C.
  6. Kai viskas bus paruošta, pabarstykit šviežia kapota, blakinės kalendros ir krapų žaluma.
Rekomendacijos

Persmeikite šakute nuvalyto moliūgo minkštimą iš vidaus. Taip jis greičiau iškeps.  

Ingredientai
Moliūgas 1 vnt.
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1/2
Bulvės 3 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Pomidorų pasta 3 šaukštai
Augalinis aliejus 4 šaukštai
Kalendra 6 šakelės
Krapai 6 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS