Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 171 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Bulves išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje, išplakite tyrelę, įpilkite vandens, kuriame virė bulvės, ir suberkite augalinės kilmės grietinėlės miltelius.
  2. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite su augaliniu aliejumi iki auksinio atspalvio. Brokolius virkite 5 min. verdančiame vandenyje. Sumaišykite svogūnus ir brokolius su bulvių tyrele. Palaukite, kol atvės.
  3. Tešlai paruošti šiltame vandenyje ištirpinkit cukrų, druską ir mieles, supilkite likusį augalinį aliejų ir pamažu maišydami supilkite miltus. Iškočiokit nelipnią tešlą ir palikit šiltoje vietoje, kad iškiltų.
  4. Kepimo formelę ištepkite augaliniu aliejumi, įdėkite ploną sluoksnį tešlos, ant jos suberkit įdarą ir ant viršaus vėl uždėkit tešlą.
  5. Kepkite 20 min. įkaitintoje iki 180 °С orkaitėje.
Rekomendacijos

Jeigu naudojate gyvąsias mielias, ruošdami patiekalą įberkite jų dukart daugiau.

Ingredientai
Bulvės 0,3 kg
Brokoliai, 400g 1/2 pakuotės
Svogūnas 1 vnt.
Augalinis aliejus 4 šaukštai
Mielės 5 g
Kvietiniai miltai 450 g
Cukrus 5 šaukštai
Džiovintų daržovių kremas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS