Informacija telefonu: +370 61170170

Bulvių vyniotinis su marinuotais kopūstais ir grybais


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 126 kcal
  • Paruošimo laikas: 90 min.
Paruošimo būdas
  1. Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje, paruoškite tyrelę, suberkite miltus, druską, 100 ml vandens, išminkykite tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę, įdėkite į šaldytuvą 30 min.
  2. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite iki skaidrumo, sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir apkepkite.
  3. Sudėkite pievagrybius ant popierinio rankšluosčio, padžiovinkite ir apkepkite, kol išgaruos skystis. Sudėkite nusunktus raugintus kopūstus, išmaišykite ir troškinkite nustatę nedidelę liepsną, uždengę dangčiu 20-25 min., kartas nuo karto pamaišydami. Jei reikia, pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
  4. Iškočiokite iš tešlos maždaug 30х40 сm dydžio lakštą. Tešlą ir stalą prieš tai šiek tiek apibarstykite miltais.
  5. Ant tešlos tolygiai išdėliokit atvėsusį įdarą, palikdami pо 1 сm iki kraštų.
  6. Padėkite tešlą ant kepimo popieriaus, susukite į vyniotinį, atsargiai užspauskite kraštus. Apibarstykite vyniotinį sezamo sėklomis ir kepkite 30-35 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180-190 °С, kol įgaus gražų auksinį atspalvį.
Rekomendacijos

Šiam patiekalui paruošti naudokite labai krakmolingas bulves. Iškeptas vyniotinis bus švelnus ir trapus. 

Ingredientai
Bulvės 4 vnt.
Kvietiniai miltai 200 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1 stikl.
Svogūnai 2 vnt.
Rauginti kopūstai 400 g
Morka 1 vnt.
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS