Informacija telefonu: +370 61170170

  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 150 kcal
  • Paruošimo laikas: 150 min.
Paruošimo būdas
  1. 500 ml šilto vandens ištirpinkite druską, cukrų, mieles ir supilkite alyvuogių aliejų. Viską išmaišykite iki vientisos masės, vėliau pamažu suberkite miltus, išminkykite taip, kad neliptų prie rankų.
  2. Padalinkit į 6 porcijas, iškočiokite skritulius, uždenkite rankšluoščiu ir padėkite į šiltą vietą 1-2 h.
  3. Paruoškite pomidorų padažą: sumaišykite trintuvu pomidorus, baziliko lapus, druską, cukrų ir viską suplakite iki vientisos masės.
  4. Iš pastovėjusios tešlos iškočiokite  5-7mm storio stačiakampio arba skritulio formos lakštą, 
  5. Svogūnus supjaustykite žiedeliais ir apkepinkite keptuvėje iki auksinio atspalvio, suberkite grybus, špinato lapelius ir kepkite  5-7 min.
  6. Ištepkite tešlą pomidorų padažu, išdėliokite ant viršaus špinatus, grybus, svogūnus ir pašaukite 10-15 min. į įkaitintą iki 210-220 °С orkaitę.
  7. Prieš baigiant kepti picai, išdėliokite ant jos vyšninius pomidorus, perpjautus pusiau.
  8. *Tešlos kiekis (4 porcijos) yra numatytas 6 picoms, tai labai patogu, nes sandariai susukta į maistinę plėvelę tešla gali but laikoma šaldymo kameroje iki 6 mėn.
Rekomendacijos

Picos pagrindą galima suformuoti ir rankomis. Laikykite tešlos paplotėlį vertikaliai ir sukite jį tarytum ratą. Veikiama sunkio jėgos, tešla tys. 

       

Ingredientai
Kvietiniai miltai 800 g *
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Cukrus 1/4 šaukštai
Mielės 5 g
Druska 1 arbat. šaukšt.
Smulkinti špinatai, 450g 1/2 pakuotės
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 314ml 1/2
Pomidorai savose sultyse 2 skardinės
Vyšniniai pomidorai 5 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Bazilikai 6 šakelės
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS