Informacija telefonu: +370 61170170

Sluosniuotas pyragas su grybais ir džiovintom slyvom


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 130 kcal
  • Paruošimo laikas: 40 min.
Paruošimo būdas
  1. Džiovintas slyvas užmerkite šiltame vandenyje 15 min.
  2. Grybus susmulkinkite trintuvu ir apkepinkite su augaliniu aliejumi iki auksinio atspalvio. Palaukite, kol atvės.
  3. Smulkiai kapotus riešutus sumaišykite su grybais, sudėkite supjaustytas džiovintas slyvas.
  4. Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais, į vidurį sudėkite įdarą, sulenkit trikampio forma ir užspauskite kraštus.
  5. Paruoštus trikampėlius sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir išteptą augaliniu aliejumi. Kepkite 15 min. įkaitintoje iki 130-150 °С orkaitėje.
Rekomendacijos

Šiltame vandenyje užmerkus džiovintas slyvas, įdaras bus minkštesnis.

Ingredientai
Sluoksniuota tešla 500 g
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1 stiklainis
Džiovintos slyvos 10 vnt.
Graikiniai riešutai 100 g
Augalinis aliejus 4 šaukštai
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS