1. >Receptai
  2. >Avinžirnių humusas su karijų riešutais

Avinžirnių humusas su karijų riešutais

Lengvas
Ingredientai
1 žmogui
Granatų sėklos ir šviežias čiobrelis

Tahini (sezamų) pasta 65 g

Garuose virti avinžirniai BONDUELLE VAPEUR 300 g

Alyvuogių aliejus 60 g

Citrinos sultys 40 ml

Česnakas 20 g

Maltas kuminas 5 g

Karijų riešutai 20g

Druska

Pipirai
Ingredientai 1 porcijai
Granatų sėklos ir šviežias čiobrelis

Tahini (sezamų) pasta 65 g

Garuose virti avinžirniai BONDUELLE VAPEUR 300 g

Alyvuogių aliejus 60 g

Citrinos sultys 40 ml

Česnakas 20 g

Maltas kuminas 5 g

Karijų riešutai 20g

Druska

Pipirai
  1. Žingsnis 1
    Avinžirnius suberkite į elektrinio smulkintuvo indą. Į tą patį indą įpilkite sezamų pastą, sudėkite česnakų skilteles, įpilkite citrinų sultis ir aliejų, įberkite druskos, kumino, pipirų. Pradžioje masę smulkinkite pulsuojančiu rėžimu, o po minutės –tolygiu, kol gausite vientisą kreminės konsistencijos pastą.
  2. Žingsnis 2
    Humusą pateikite gilioje lėkštėje. Viduryje šaukšto nugarėle padarykite įdubimą, irį tą įdubimą įpilkite alyvuogių aliejaus. Papuoškite granatų sėklomis, karijų riešutais ir čiobreliu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Itališkos avinžirnių salotos

    Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.

  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekal...

  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...