Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Avinžirnių humusas su karijų riešutais
Lengvas
Ingredientai
1 žmogui
Granatų sėklos ir šviežias čiobrelis
Tahini (sezamų) pasta 65 g
Garuose virti avinžirniai BONDUELLE VAPEUR 300 g
Alyvuogių aliejus 60 g
Citrinos sultys 40 ml
Česnakas 20 g
Maltas kuminas 5 g
Karijų riešutai 20g
Druska
Pipirai
Ingredientai 1 porcijai
Granatų sėklos ir šviežias čiobrelis
Tahini (sezamų) pasta 65 g
Garuose virti avinžirniai BONDUELLE VAPEUR 300 g
Alyvuogių aliejus 60 g
Citrinos sultys 40 ml
Česnakas 20 g
Maltas kuminas 5 g
Karijų riešutai 20g
Druska
Pipirai
Receptas pagamintas su
'Vapeur' avinžirniai
Žingsnis 1
Avinžirnius suberkite į elektrinio smulkintuvo indą. Į tą patį indą įpilkite sezamų pastą, sudėkite česnakų skilteles, įpilkite citrinų sultis ir aliejų, įberkite druskos, kumino, pipirų. Pradžioje masę smulkinkite pulsuojančiu rėžimu, o po minutės –tolygiu, kol gausite vientisą kreminės konsistencijos pastą.
Žingsnis 2
Humusą pateikite gilioje lėkštėje. Viduryje šaukšto nugarėle padarykite įdubimą, irį tą įdubimą įpilkite alyvuogių aliejaus. Papuoškite granatų sėklomis, karijų riešutais ir čiobreliu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Bonduelle salotos
Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekal...
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...