Aliejuje pakepinkite pjaustytas bulves, salierą ir trintą česnaką.
Žingsnis 2
Įpilkite sultinį ir pavirkite 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite pjaustytus smidrus, avinžirnius. Viską pavirkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Pridėkite grietinėle, gardinkite druska ir pipirais. Patiekite su smulkintais krapais ir fetos sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Bonduelle salotos
Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekal...
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprast...