1. >Receptai
  2. >Avinžirnių sriuba su fetos sūriu

Avinžirnių sriuba su fetos sūriu

Lengvas
2 asmenims
10 minučių
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)

750 ml daržovių sultinio

350 g smidrų

300 g bulvių

125 ml grietinėlės

100 g of feta sūrio

50 g saliero

30 ml aliejaus

1-2 skiltelės česnako

1 sauja krapų

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės garuose ruoštų Bonduelle avinžirnių (425 ml)

750 ml daržovių sultinio

350 g smidrų

300 g bulvių

125 ml grietinėlės

100 g of feta sūrio

50 g saliero

30 ml aliejaus

1-2 skiltelės česnako

1 sauja krapų

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Aliejuje pakepinkite pjaustytas bulves, salierą ir trintą česnaką.
  2. Žingsnis 2
    Įpilkite sultinį ir pavirkite 10-15 minučių.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite pjaustytus smidrus, avinžirnius. Viską pavirkite dar 10 minučių.
  4. Žingsnis 4
    Pridėkite grietinėle, gardinkite druska ir pipirais. Patiekite su smulkintais krapais ir fetos sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Itališkos avinžirnių salotos

    Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.

  • Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekal...

  • Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprast...