1. >Receptai
  2. >Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais

Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais

Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
55 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 puodeliai Bonduelle šaldytų garuose ruoštų žaliųjų žirnelių

90ml vištienos sultinio

1/2 svogūno

1 česnako skiltelės

30g sviesto

35g miltų

250ml pieno

62g parmezano sūrio

30g džiūvėsėlių

Lazanijos lakštų

335g baltos žuvies filės

250g tarkuoto pasirinkto sūrio

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
2 puodeliai Bonduelle šaldytų garuose ruoštų žaliųjų žirnelių

90ml vištienos sultinio

1/2 svogūno

1 česnako skiltelės

30g sviesto

35g miltų

250ml pieno

62g parmezano sūrio

30g džiūvėsėlių

Lazanijos lakštų

335g baltos žuvies filės

250g tarkuoto pasirinkto sūrio

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Paruoškite šaldytus žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Tada juos sutrinkite, į masę įpilkite 30ml sultinio ir maišykite tol, kol gausis vientisa žirnelių masė.
  2. Žingsnis 2
    Atskirame inde supjaustykite svogūnus, česnaką ir apkepkite svieste. Sudėkite miltus ir kaitindami maišykite 1 minutę. Supilkite pieną, 60ml sultinio ir užvirkite. Nuolat maišykite su mentele. Troškinkite apie 1 minutę.
  3. Žingsnis 3
    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  4. Žingsnis 4
    Kitame inde sumaišykite parmezano sūrį su džiūvėsėliais.
  5. Žingsnis 5
    Inde, kuriame kepsite lazaniją, supilkite 1/4 pagaminto padažo. Sudėliokite lazanijos lakštų sluoksnį ir jį uždenkite dalimi žirnelių masės.
  6. Žingsnis 6
    Kartokite 5 žingsnį iki kol pilnai užpildysite indą. Viršuje užpilkite likusį padažą.
  7. Žingsnis 7
    Apibarstykite parmezano sūriu ir džiuvėsėlių mišiniu. Kepkite apie 40 minučių.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pist...

    „Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.

  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...

  • Jautienos kepsnys su daržovėmis

    Ar jau nebesugalvojate, kokie receptai vakarienei galėtų nustebinti namiškius? Jautienos kepsnys su ...