1. >Receptai
  2. >Lengviausios salotos šventėms

Lengviausios salotos šventėms

Lengvas
6 asmenims
30 minučių
Ingredientai
6 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

155 g konservuotų morkų

300 g garuose virtų burokėlių

50 g svogūno

Druskos ir pipirų
Ingredientai 6 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

155 g konservuotų morkų

300 g garuose virtų burokėlių

50 g svogūno

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Svogūną supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  2. Žingsnis 2
    Suberkite nusausintus žirnelius, kukurūzus ir morkas. Sumaišykite su majonezu.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite burokėlius.
  4. Žingsnis 4
    Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškos tortilijos

    Tortilijos – tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis meksikietiškas patiekalas. Šiandien tortilijų receptai kuriami iš skirtingų maisto produktų ir gardinami savitais prieskoniais. Dairotės greitai paruošiamo, ryškaus skonio recepto? Siūlome išbandyti lengvai pagaminamą vegetariškos tortilijos versiją. Jei norisi patiekalo su mėsa, į ingredientų sąrašą galite įtraukti, pavyzdžiui, maltą jautieną. Patiekalai iš tortilijų – smagi ir skani idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Taigi...

  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išba...

  • Šviežios salotos su ridikėliais, cukinij...

    Salotos, dėl kurių visada galėsite nusikelti į vasariškas dienas. Ir visai nesvarbu, ar už lango šal...