1. >Receptai
  2. >Sūriu ir žirneliais įdaryti kiaušiniai

Sūriu ir žirneliais įdaryti kiaušiniai

Lengvas
2 asmenims
10 minučių
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)

60 g sūrio

3 kiaušinių

2-3 v.š. majonezo

Kelios šakelės laiškinių česnakų

Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)

60 g sūrio

3 kiaušinių

2-3 v.š. majonezo

Kelios šakelės laiškinių česnakų

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Išvirkite kiaušinius, leiskite jiems atvėsti ir nulupkite.
  2. Žingsnis 2
    Kiaušinius perpjaukite per pusę, atsargiai išimkite trynius ir sudėkite į atskirą indą.
  3. Žingsnis 3
    Sūrį sutarkuokite, laiškinius česnakus susmulkinkite. Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su ¾ sūriu, česnaku. Pridėkite majonezą, gardinkite druska ir pipirais. Pridėkite žaliuosius žirnelius.
  4. Žingsnis 4
    Gautą mišinį sudėkite į kiaušinius. Patiekiant papuoškite likusiu sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariška pica

    Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kuris tiks visomis progomis ir visiems. Ragaukite vegetarišką picą ir stebinkite svečius.

  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išba...

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...