Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Sūriu ir žirneliais įdaryti kiaušiniai
Lengvas
2 asmenims
10 minučių
20 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)
60 g sūrio
3 kiaušinių
2-3 v.š. majonezo
Kelios šakelės laiškinių česnakų
Druskos ir pipirų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių (212 ml)
60 g sūrio
3 kiaušinių
2-3 v.š. majonezo
Kelios šakelės laiškinių česnakų
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius, leiskite jiems atvėsti ir nulupkite.
Žingsnis 2
Kiaušinius perpjaukite per pusę, atsargiai išimkite trynius ir sudėkite į atskirą indą.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite, laiškinius česnakus susmulkinkite. Trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su ¾ sūriu, česnaku. Pridėkite majonezą, gardinkite druska ir pipirais. Pridėkite žaliuosius žirnelius.
Žingsnis 4
Gautą mišinį sudėkite į kiaušinius. Patiekiant papuoškite likusiu sūriu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Vegetariška pica
Sveiki patiekalai ir pica – ar tai galima suderinti? „Bonduelle“ sako, kad taip! Tai patiekalas, kuris tiks visomis progomis ir visiems. Ragaukite vegetarišką picą ir stebinkite svečius.
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir išba...
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...