1. >Receptai
  2. >Žirnelių užtepėlė

Žirnelių užtepėlė

Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

40g anakardžių riešutų

3 a.š. vandens

3 v.š. citrinos sulčių

1 saujos kalendros

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių

40g anakardžių riešutų

3 a.š. vandens

3 v.š. citrinos sulčių

1 saujos kalendros

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Anakardžio riešutus susmulkinkite trintuve.
  2. Žingsnis 2
    Tada sudėkite žirnelius ir kalendrą.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite citrinos sultis ir vandens, jei reikia.
  4. Žingsnis 4
    Viską išmaišykite.
  5. Žingsnis 5
    Pagardinkite prieskoniais.
  6. Žingsnis 6
    Patiekite kartu su duonos lazdelėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Gaspačo su žirneliais ir mėta

    Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!

  • Meksikietiškas troškinys

    Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...

  • Žirnelių ir ožkos sūrio pyragaičiai

    Šie pyragaičiai – tai užkandis, kuris nustebins net ir viską ragavusį jūsų svečią ar šeimos narį. Ži...