Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Žirnelių užtepėlė
Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Anakardžio riešutus susmulkinkite trintuve.
Žingsnis 2
Tada sudėkite žirnelius ir kalendrą.
Žingsnis 3
Pridėkite citrinos sultis ir vandens, jei reikia.
Žingsnis 4
Viską išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 6
Patiekite kartu su duonos lazdelėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Gaspačo su žirneliais ir mėta
Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Meksikietiškas troškinys
Atraskite naujus skonius ir nusikelkite į saulėtąją Meksiką kartu su Bonduelle meksikietišku troškin...
Žirnelių ir ožkos sūrio pyragaičiai
Šie pyragaičiai – tai užkandis, kuris nustebins net ir viską ragavusį jūsų svečią ar šeimos narį. Ži...