Informacija telefonu: +370 61170170

Artišoko salotos su pievagrybiais ir burokėlių lapais


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 148 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Nuplautus pievagrybius ir artišokus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, nusausinkite ir supjaustykite.
  2. Išmaišykite dubenyje grybus ir artišokus, suberkite ant jų smulkiai supjaustytus salierus ir salotų lapelius.
  3. Paruoškite užpilą: atskirame dubenyje sumaišykite vyno actą, druska, cukrų, augalinį aliejų, suplakite plakikliu arba šakute iki vientisos masės.
  4. Užpilu pagardinkite salotas, sudėliokite jas į lėkštes ir papuoškite baziliko lapeliais.
Rekomendacijos

Salotoms skirtą užpilą galima paruošti iš anksto. Tiesiog perpilkite jį į butelį su dangčiu ir laikykite šaldytuve. Prieš naudodami, išmaišykite.

Ingredientai
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1/2 skardinės
Artišokas 100 g
Aisbergo salotos 1 vnt
Salierai 3 stiebai
Bazilikai 3 šakelės
Vyno actas 2 šaukštai
Augalinis aliejus 3 šaukštai
Cukrus pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS