Informacija telefonu: +370 61170170

Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 118 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas

1. Baklažanus supjaustykite 1 сm storio skiltelėmis, įberkite druskos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite į foliją ir pakepkite įkaitintoje iki 200 °С orkaitėje apie 10 minučių. Vėliau supjaustykite kubeliais.
2. Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir paprika maždaug 10 minučių.
3. Į dubenį sudėkite susmulkintus česnakus, avinžirnius, vištieną, baklažanus ir kapotas mėtas. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite. 

Rekomendacijos

Vištienos file galima šiek tiek pamušti, kad ji būtų minkštesnė.

Ingredientai
Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml 1 skardinė
Baklažanas 2 vnt.
Vištienos file 300 g
Mėtos 4 šakelės
Alyvuogių aliejus 6 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Malta paprika 2 arbat. šaukšt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS