Informacija telefonu: +370 61170170

Lašiša pikantiškai su kopūstais


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 120 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Iš trijų apelsinų išspauskite sultis, pridėkite ciberžolės ir kalendros.
  2. Užmarinuokite lašišą 30 min. pagardintose apelsinų sultyse.
  3. Smulkiai supjaustykite morkas ir sudėliokite jas su neatšildytu žiediniu kopūstu į kepimo formelę, Pasūdykite ir užpilkite lašišos marinatu.
  4. Ant viršaus sudėkite žuvies kepsnius, rozmariną ir apelsiną, supjaustytą žiedeliais, kepkite viską iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
Rekomendacijos

Tam, kad išrinkti sultingą apelsiną, reikia rinktis nedidelį sunkiai sveriantį apelsiną. Kuo didesnis apelsinas, tuo jis mažiau sultingas.

Ingredientai
Lašišos kepsnys 2 vnt.
Žiediniai kopūstai, 400g 1 pakuotė
Morkos 2 vnt.
Apelsinas 4 vnt.
Ilgoji ciberžolė 1/2 arbat. šaukšt.
Malta kalendra 1/2 arbat. šaukšt.
Rozmarinas 2 šakelės
Druska pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS