Informacija telefonu: +370 61170170

Salotos su ananasu, pupelėmis ir greipfrutu


  • Kiekis: 4 porcijos
  • Kalorijos: 88 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Nulupkite greipfrutą, kiekvieną jo skiltelę supjaustykite į 2-3 dalis.
  2. Taip pat nulupkite ananasą ir supjaustykite jį plonais žiedeliais.
  3. Alyvuogių aliejuje pakepkite ananasą, ankštines pupeles, nepjaustytus čili pipirus, supjaustytą petražolę. Kai iki pupelių paruošimo bus likę maždaug 10min., įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  4. Salotas išdėliokite sluoksniais. Ananasas, pupelės, ananasas, pupelės, greipfrutas. Visa tai papuoškite aštriaisiais pipirais,ant viršaus užpilkite nedidelį kiekį citrinų sulčių.
Rekomendacijos

Tam, kad greitai nuvalytumėte ananasą, pirmiausia nupjaukite jo viršų, o vėliau supjaustykite aštriu peiliu į 4 dalis. Paskui nuo kiekvienos dalies nupjaukite žievę, kartu nupjaudami ploną sluoksnį minkštimo. 

Ingredientai
Greipfrutas 2 vnt.
Ananasas 400 g
Žalios ankštinės pupelės, 400g 1 pakuotė
Čili Pipirai 2 vnt.
Citrina 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS