Informacija telefonu: +370 61170170

Salotos su gražgarstėmis, pievagrybiais ir keptomis bulvėmis


  • Kiekis: 2 porcijos
  • Kalorijos: 140 kcal
  • Paruošimo laikas: 20 min.
Paruošimo būdas
  1. Griežinėliais supjaustytą bulvę pakepinkite kartu su rozmarino šakele. Kai bulvė bus paruošta išimkit rozmariną.
  2. Grybus užpilkite aliejumi ir actu atskirame indelyje.
  3. Sudėkite į salotinę gražgarstes, grybus, ant viršaus uždėkite pakeptą bulvę, paskui užpilkite pesto padažu.
Rekomendacijos

Tam, kad bulvė būtų traški, užpilkite ją šaltu vandeniu ir palikite pusvalandžiui arba valandai. Mirkymo trukmė priklauso nuo bulvės senumo - kuo senesnė, tuo mažiau mirkyti reikia. Ši procedūra butina tam, kad būtų galima sumažinti krakmolo kiekį, kuris neleidžia bulvei tapti traškiai. Po mirkymo padžiovinkite bulves ant popierinio rankšluoščio.

Ingredientai
Marinuoti pievagrybiai TRADITIONAL, 580ml 1/2 stiklainio
Bulvė 3 vnt.
Gražgarstės (Rukola) 100 g
Padažas "Pesto" (geriau naminis) 2 šaukštai
Tamsusis balzaminis actas 3 šaukštai
Rozmarinas 1 šakelė
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
SPAUSDINTI
IŠSAUGOTI
SIŲSTI EL.PAŠTU
DALINTIS